Dunakeszi – Hetekkel előbb eltervezte, hogy megöli volt párját és közös, hétéves kisfiukat B. Zoltán – tudta meg a Blikk. Ezért a szigetszentmiklósi férfi egy fegyvert vásárolt, majd közölte egykori szerelmével: előbb vagy utóbb végez velük. A megrémült édesanya, Melinda már annyira félt Zoltántól, hogy nemrégiben a hatósághoz fordult távoltartást kérni, sőt, egy ügyvédet is felkeresett. Sajnos, hiába minden óvintézkedés, a férfi vasárnap este Dunakeszin a nyílt utcán lelőtte az anyósát, Melindát és a kisfiukat is. A vérengzés után bement Melinda anyjának a házába, majd sörétes vadászfegyverét maga ellen fordította.

Melinda ismerőseit letaglózta a gyász, de a dühüket sem tudják fékezni. Nemcsak Zoltánra haragszanak, hanem a rendszerre is, amely semmit nem tett egy édesanya és gyermeke védelmében.

(A legfrissebb hírek itt)

– Melinda csodálatos ember és édesanya volt! Azt hittük, minden rendbe jön, amikor rengeteg megaláztatás után végre megszabadult Zoltántól. De az a nyomorult ezután is állandóan zaklatta és fenyegette őket. Nem tudta megemészteni, hogy Lindának új kapcsolata lett. Melinda annyira rettegett már, hogy a gyönyörű házát is otthagyta és az anyukájához költözött. Ott ugyanis olyan riasztórendszer van, ami nyomban a rendőrséget értesíti – mondta a meggyilkolt édesanya ismerőse.

Kapcsolódó: Ezeket a mondatokat hallhatta utoljára a dunakeszi családirtó

Melindát nagyon szerették munkahelyén is, a halála óta az asztalán gyertya ég. Munkatársai annyit elárultak, hogy az édesanya nekik is többször panaszkodott volt párjára.

Melinda meg﷯szabadult az erőszakos férfitól, de fenyegetéseitől nem /Fotó: Pozsonyi Zita

Mint megírtuk, a tragédia napján a fiúcska láthatáson volt az apjánál, Melinda pedig szóvá tette a késést, amikor Zoltán végre befutott a gyerekkel együtt. A hobbivadász erre előkapta a fegyverét, majd gondolkodás nélkül közvetlen közelről tüzelt.

A kisfiúval töltötte a napot a férfi, mielőtt hidegvérrel meggyilkolta

Bár a férfi ismerősei látták, hogy gondok vannak Zoltánnal, nem tudták volna elképzelni, hogy ilyesmire képes.

B. Zoltán a volt párját, volt anyósát és saját kisfiát is megölte

– Alapvetően normális ember volt, noha az utóbbi időben furcsán viselkedett. Depressziósnak tűnt, sőt, drogokat is használt, állítólag a legjobb haverjainak arról beszélt egy nappal korábban, hogy megöli Melindát és a gyereket. Azt azonban lmában sem gondolta senki, hogy tényleg megteszi. Imádta a kisfiát, állandóan vele dicsekedett. A lelki bajokon kívül anyagi gondjai is voltak: régen egy éttermet vezetett, majd vállalkozó kett, a járvány azonban nagyon betett neki – mondta el lapunknak a férfi egyik szigetszentmiklósi barátja, aki azt sem érti, hogy Zoltán miért volt halálosan féltékeny az előző párjára, hiszen neki is lett már új kapcsolata.

Kapcsolódó:

https://pulsembed.eu/p2em/3ejVMae5v/

A férfi gyakran járt a kisfiával a szigetszentmiklósi Duna partra, ahol egy hangulatos, eldugott étterem is található. Információink szerint tagja volt a helyi horgász egyesületnek is, a gyermekével sokat jártak ide pecázni.

– Meghatározó alakja volt a közösségünknek, még nem dolgoztuk fel a tragédiát – mondta munkatársunknak az egyik vendég a helyszínen.

Ez másnak sem sikerül: a vérengzés helyszínén gyertyák, virágok és egy kisautó emlékeztet a brutális mészárlás ártatlan áldozataira.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.