Már nem titok! Fiatalabb férfival került viszonyba Szulák Andrea

Sharing is caring!

A gyönyörű Szulák Andrea ma alaposan összekuszálja a szálakat a TV2 sikersorozatában, a Mintaapákban, ugyanis abba berobbanva egy olyan jó karban lévő ötvenes nőt alakít majd, aki egy fiatalabb férfival kerül intim vi­szonyba.

A színésznő kimondottan élvezte a forgatást, annak ellenére, hogy a való életben ez a viselkedés eléggé távol áll tőle, közel sem olyan rámenős és vagány, mint amilyennek talán elsőre tűnik.

„Epizódszerepem van, de már most nyitott vagyok akár egy főszerepre is, olyan jól éreztem magam a forgatáson„ – árulta a Borsnak Andrea. Profi stábbal dolgozhattam, rekkenő hőségben, de ezzel együtt is csak jót tudok mondani. A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a partneremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani. Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A je­lek fel sem tűnnek. Nemegy­­szer szólnak a barátaim, hogy: „láttad, hogy nézett az a fickó?” Én pedig észre sem vettem az egészet. Talán mert nem hiány­zik az effajta impulzus. Kerek az éle­tem, megvan mindenem. A forgatáson is – éppen ezért – elsősorban a humorhoz nyúltam, a végeredményt pedig majd meglátjuk.”

blikk rúzs

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük