Még ön is licitálhat Michael Jordan régi, fekete Mercedesére – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Egy különleges előélettel bíró Mercedes-Benz modellt kínál eladásra a Beverly Hills Car Club. A 90-es évekbeli fekete kocsi a legendás kosárlabdázó, Michael Jordané volt, s most akár az öné is lehet.

A 90-es évek legnagyobb kosárlabdázójának, a Chicago Bulls sztárjának, Michael Jordannek az egykori autója, ez a 1996-os Mercedes-Benz S600 Coupe vált eladóvá a napokban. Habár nincs benne kevés kilométer (252 ezer), tökéletes állapotnak örvend, ráadásul Lorinser tuningot is kapott. A még mai szemmel is szép járgány meghajtásáról egy 6,0 literes V12-es szívómotor gondoskodik, amely kellően erős (395 lóerő) és nyomatékos (569 Nm).

A CBS Sports szerint az árverés meghirdetői arra számítottak, hogy olyan százezer dollárért fog elkelni az egyedi Mercedes, ám a licit már most túl van a 202 200 dolláron, ami nagyjából 60 millió forintnak felel meg, és ez a lezárásig hátralevő egy napban, azaz vasárnapig minden bizonnyal feljebb fog még menni.

Aki szeretné átélni, belekóstolni abba, mit érezhetett a ’90-es évek végén Michael Jordan vezetés közben, annak az eBay-en kell licitálnia. Vasárnap estig bárki megszerezheti a különleges Mercit.

Indirekt/Velvet

Facebook Comments