Egymást érték a meglepetések! Rendhagyó ünnepséget szervezett Sihell Ferry és felesége, Viki a bogácsi birtokukon. A mulatóssztár úgy döntött, a rajongóit is bevonja a buliba, ezért háromnapos felnőtt tábort szervezett, aminek a végén Csocsesz, Baby Gabi és Morvai Dani is feltűntek.

 Őrült jó hangulatban telt ez a pár nap, ráadásul a rajongók körében! Összesen 60-an voltunk, a legfiatalabb alig pár hónapos, a legidősebb részt vevő 70 éves volt. Zenéltünk, kisvasutaztunk és még egy Bükk-szafarin is részt vettünk. A hőség ellenére mindenki nagyon lelkes volt, a rajongók ki voltak már éhezve a találkozásra, így nem csoda, hogy 5 órás műsort adtunk a születésnapon – mondta el a Blikknek az énekes, akinek jó barátja, Csocsesz is ott volt Bogácson, így máris két szülinapot ünnepeltek.

Csocsesz és Sihell Ferry együtt ünnepeltek / Fotó: Blikk

– Nagyon jóban vagyunk. Felhívta a feleségemet, hogy szeretne engem meglepni. Mi ezen fordítottunk egyet, mert Csocsesz jött, és mivel neki is nemrég volt a születésnapja, mi is felköszöntöttük őt. Tudjuk, hogy nehéz helyzetben van most, eddig mindig a feleségétől kapott tortát a születésnapjára. Nem könnyű most neki, remélem, egy picit tudtunk enyhíteni a fájdalmán – tette hozzá Ferry.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.