Megalázták a menyasszonyt olcsó esküvői ruhája miatt

Megosztás

Egy leendő brit menyasszony az egyik netes fórumon számolt be arról, hogy akárcsak a legtöbb esküvőre készülő nő, eleinte ő is a menő szalonok kínálatából kezdett válogatni. Így a nyakába vette a kisebb-nagyobb üzleteket, de igazi hidegzuhanyként érte, hogy mennyire drágák a menyasszonyi ruhák, és milyen időigényes megtalálni a megfelelő darabot.

Végül az online üzletek kínálatát nézegetve a H&M-ben talált megfizethető ruhát, ami tetszett neki, és miután megérkezett, kiderül, hogy remekül áll neki. Öröme azonban szertefoszlott, miután a „barátai” elkezdték szekálni, bántani a ruha miatt. Például a szemére vetették, hogy miért nem a „megfelelő” boltba ment ruháért.

A nő ezek után az oldal felhasználóihoz fordult tanácsért, most mit csináljon? Tartsa meg a ruhát, vagy valóban áldozva rá, inkább vegyen egy másikat? Ezek után szerencsére rengeteg támogató, bátorító kommentet kapott.

Valaki például ezt írta: A ruha gyönyörű, te pedig fantasztikusan festesz benne, ne foglalkozz azokkal, akik a ruha miatt beszólnak neked.” Más a leendő esküvőhöz gratulált, és szurkol, hogy remekül sikerüljön a nagy nap. De olyan is volt, aki azt gyanította, hogy azok a bizonyos barátok valójában csak féltékenységből szólnak be: miközben a történet hőse férjhez megy, ők viszont nem. Olyan hozzászólás is előfordult, hogy az esküvőt és a házasság boldogságát nem pénzben mérik, a lényeg, hogy jól érezze magát a nagy napon a ruhában, és legyen nagyon boldog.

Képünk illusztráció, forrás: H&M

Via

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül