Megdöbbentő összegeket kereshet egy ételfutár

Sharing is caring!

Az átlagfizetés többszörösét is megkeresheti egy ügyes ételfutár. Aki jól dolgozik akár 3 ezer forintos órabért is zsebre tehet.

Az átlag órabér az elmúlt hónapokban kétezer forint körül alakult, de van olyan futár is, akinek az órabére az előző hónapban a teljesítményének hála megközelítette a háromezer forintot – írja a Novekedes.hu a NetPincér számai alapján.

A válság miatt a NetPincérnél április-májusban összesen több, mint ezer fővel növekedett a futárpartnerek száma.

A futárok fizetése minden esetben egy összetett díjstruktúra alapján épül fel. Az átlag órabér az elmúlt hónapokban kétezer forint körül alakult, de van olyan is, akinek az órabére az előző hónapban a teljesítményének hála megközelítette a háromezer forintot.

Ha havi szinten nézzük, akkor volt több olyan futárpartner is az elmúlt hónapban, aki 600 ezer forint felett keresett, de valakinek sikerült 800 ezer forintot is hazavinnie szeptemberben, bónusz és jatt nélkül.

Van, akinek ez a főkeresete, de nagyon sokan mellékállásban csatlakoztak a társasághoz. Akadnak közöttük színészek, zenészek, rendezvényszervezők, fotósok, de van pincér, tévébemondó, értékesítési igazgató és tanár is.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük