Megérkezett Kovács Zoltán, Varga Judit és Orbán Balázs koronavírustesztjének eredménye

Sharing is caring!

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára is Facebookon közölte, hogy negatív lett a második tesztje a koronavírusra.

Kovács Zoltán

Az utóbbi napokban több politikus is elkapta a koronavírust, s felmerült, hogy mások is megbetegedhettek a kormányból. Nos, most kiderül, Kovács Zoltán, Varga Judit és Orbán Balázs második tesztje is negatív lett.

Varga Judit ezt írt ma a Facebook oldalán: „Szívből köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!” Kovács Zoltán egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. „Az egészségügyi szakemberek és a hatóságok vizsgálatáig házi karanténba vonultam, ami alól a második negatív teszt után, az illetékes hatóság előírásait szigorúan betartva mentesültem.” A kommunikációs igazgató egyúttal köszöntet mondott a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Indirekt/Index

Facebook Comments