Megható üzenettel indította az évet Sir David Attenborough

Megható üzenettel indította az évet Sir David Attenborough

Sharing is caring!

Sir David Attenborough szívhezszóló üzenetet osztott meg a 2021-et köszöntő tűzijáték alatt, arra buzdítva, hogy a megfelelő hozzáállással kezdjük az újévet.

A természettudós a brit BBC One tévécsatornán közvetített tűzijáték során szólalt meg, ami egy új fejezet elejét volt hivatott kijelölni. A tévé előtt pezsgőzőket az alábbi mondatokkal köszöntötte:

“Boldog Újévet! A bolygónk különleges, a sokszínűség és a csoda létező világa. Ugyanakkor nagyon törékeny is. Az új évvel új lehetőséget is kapunk a változtatáshoz, és ha 2021-ben cselekszünk, azzal óriási fordulatot idézhetünk elő. Együtt megváltoztathatjuk a dolgokat, együtt helyreállíthatjuk törékeny otthonunkat, és a Föld minden élőlénye számára boldoggá tehetjük az újévet.”

Sir David Attenborough baljós dokumentumfilmben figyelmeztet a fenyegető klímaváltozásra
Ha valakire, rá érdemes odafigyelni…

A lelkesítő beszéd nagy hatást tett a közönségre, számtalan elismerő tweet és poszt született a nyomában.

“David Attenborough vezet át minket az újévbe. Már csak ez alapján is úgy gondolom, idén össze fog jönni nekünk!” – írta egy néző.

Egy másik az érzelmeitől elragadtatva így reagált:

“Majdnem megkönnyeztem a tűzijátékot! Libabőrös lettem a végén Attenborough megszólalásától. Valóban reményt adott 2021-re!”

A drónokkal és tűzijátékkal létrehozott, látványos show a londoni O2 aréna fölött zajlott, és Attenborough szavai mellett többek közt a Black Lives Matter mozgalomról, valamint a brit állami egészségügyi szolgáltató NHS tavalyi munkájáról is megemlékezett.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük