Meghatottan emlékeznek Czibók Lászlóra az Éjjel-Nappal Budapestes barátai, Joe és Barbi

Kedden éjjel derült ki, hogy meghalt Czibók László, akinek a felgyógyulásáért sokan imádkoztak, miután a barátnője múlt héten a közösségi oldalon beszámolt az ÉNB sztár agyvérzéséről. A testépítőként és vloggerként is ismert László 2015-ben szerepelt az egyik legnépszerűbb hazai napi sorozatban, és barátokat is szerzett a fogatás során.
„Kicsit féltem tőle, mikor először megláttam, de a zord külső egy hihetetlenül jó lelkű, kedves, illedelmes jó humorú embert takart. Teljesen más volt, mint amit az ember a külseje alapján gondolt” – kezdte könnyeivel küszködve Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi.

„Szerettem vele együtt forgatni, sokat vicceltünk együtt, nagyon figyelmes volt, még tavaly is küldött üzenetet a születésnapomra. Megdöbbentett ami vele történt” – tette hozzá a szőke szépség.
„Az első forgatási naptól kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak. Korban is közel álltunk egymáshoz, de leginkább a sport szeretete kötött össze bennünket. Igaz ő testépítő volt, én pedig küzdősportos. Tiszteltük egymást és összebarátkoztunk. Jó volt vele forgatni, nagyon sokat nevettünk. Ugyan csak körülbelül egy évet dolgozott velünk, de utána is évekig tartottuk a kapcsolatot, szinte nem is tudom elhinni, hogy ez történt vele” – mondta szomorúan Joe.
ÉNB Joe meghatottan emlékezett meg Czibók Lászlóról a Reggeliben
A Reggeli mai adásában Barbi és Joe, és ott is elmondták, hogy felfoghatatlan veszteség érte őket. Czibók halálának okáról is szó esett, ahogy a sok edzésről és az egykori ÉNB sztárt ért stresszről is beszélt Joe, aki szerint az alapbetegése mellett ezek a tényezők is közrejátszhattak a barátja hirtelen halálában.
Czibók László megemlékezéséről is mesélt Joe és Barbi:

Mi a véleménye a témáról?