Megrázó vallomás: így emlékszik vissza Judy a 23 évvel ezelőtti autóbalesetére

Sharing is caring!

 

Hétfőn volt napra pontosan a Groovehouse énekesnőjének Judynak az újjászületése. Az együttes 23 éve ezen a napon szenvedett autóbalesetet, amibe az énekesnő kis híján belehalt.

“Ma 23 éve, december 14-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre… Megtanított igazán élni, és értékelni sok mindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat amire jelöltek minket zenekarommal a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna… Ma már csak egy dátum december 14-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett. ” – írja Judy, azaz Molnár-Kis Judit bejegyzésében, amihez drámai fotókat is csatolt a balesetéről közösségi média oldalain.

A legnagyobb büszkeséggel ajánlom mindenkinek életem egyik legmeghatározóbb életszakaszának történetét, és azoknak is, akik úgy “hiszik” nincs kiút a lehetetlennek tűnő helyzetből!!!!! – mondja Judy, aki életében először a kórház büféjének tükrében látta meg magát először, majd tíz évébe telt mire el tudta fogadni ezt a helyzetet.

Indirekt/Blikk

 

Facebook Comments