Csepreg önkormányzata azonnal felajánlotta a segítségét a Bartók Béla utcai családnak, ahol egy kisgyerek holttestét találták meg.

Mint ahogy azt a Blikk is megírta: holttestet találtak kedden délelőtt egy csepregi családi házban, az eset körülményeinek tisztázására a rendőrség büntetőeljárást indított.

(A legfrissebb hírek itt)

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedden délelőtt az apa volt otthon a két kisebb gyermekkel, három gyermek az óvodában volt.

Az RTL Klub Híradójában megszólalt a város polgármestere, akit nagyon megviselt a tragédia és az önkormányzat azonnal felajánlotta a segítségét.

Sajnálatos módon arról értesültem a mai délelőtt folyamán, hogy egy kiskorú gyermek elhalálozott. A kollégáim biztosítottak arról, hogy felkeresték a családot és minden szükséges intézkedést megtettek annak érdekében, hogy a többi gyermeknek az elhelyezése amennyiben szükséges, megoldódhasson– nyilatkozta a Híradóban Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere.

A rendőrök a család legkisebb gyermekét, aki még nincs egy éves, elvitték a házból. Információk szerint az apa öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, a mentők kórházba vitték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.