Megszólalt az autós, aki szándékosan szívatta a buszt a budapesti forgalomban

Sharing is caring!

Záróvonalon keresztül akart bevágni egy busz elé egy autós Budapesten, majd miután hoppon maradt, minden trükköt bevetett, hogy bosszút álljon.

Az RTL Klub által közzétett felvétel nagy indulatokat kavart, az Index pedig levelet kapott egy személytől, aki azt állítja, ő volt az az idióta, aki még az autója motorháztetejét is felnyitotta, hogy műszaki hibát színlelve akadályozza a busz haladását.

A férfi azt írja, a konfliktusnak voltak előzményei, konkrétan az dühítette fel, hogy a busz kivágott elé a megállóból, miközben ő – állítása szerint – szabályosan közlekedett. Ezt fel is vette a fedélzeti kamerája, de sajnos a továbbiakat nem sikerült rögzítenie.

A sofőr egyébként elismeri, hogy szabálysértést követett el, viseli is a következményeket, de azt írja, semmiféle ártó szándék nem volt benne, és eszébe sem volt leckéztetni a busz vezetőjét.

Mint fogalmaz, álmában sem gondolta, hogy a busz kihajt elé és hirtelen fékezésre kényszeríti. Szeretett volna rendőri intézkedést kérni, a motorháztetőt is azért nyitotta fel, hogy felhívja magára a figyelmet – hátha észreveszi egy járőr.

Valahogy az tűnt józan megoldásnak, ha nem engedem el a helyszínről azt, aki ellen az intézkedést akarom kérni. Kiszállva a kocsiból oda is léptem a buszvezető ablakához, hogy kommunikálni tudjunk egymással, de nem nyitotta ki az ablakot

– magyarázza tettét az autós, aki a „lincshangulat” elkerülésének érdekében állt végül odébb.

via hirek.ma

Facebook Comments