Megszólalt Böde Dániel felesége a szakításról: nem tudtam, hogy mást szeret

Sharing is caring!

Madocsa — Válás előtt áll Böde Dániel (32).

Mindez azért is megdöbbentheti a válogatott futballista szimpatizánsait, mert a tavasszal született meg feleségével közös harmadik gyermekük. És hogy még egy csavar legyen a történetben: a Fraditól a nyáron távozó, Paksra szerződő csatár egy nála jóval fiatalabb, élvonalbeli kézilabdakapusba habarodott bele. 

Komoly változásokat hozott az idei esztendő Böde életében. Rajongóit már az sokkolta, hogy a bajnok Ferencvárossal szakított a klub ikonja, miután a tavasszal alig kapott szerepet a csapatban. Most kiderült, a családjától is különvált, méghozzá egy harmadik fél miatt. Szerelembe esett egy ismert kézilabdázóval – írta meg szerdán a Ripost. Böde feleségét megviselték a történtek, lapunknak elmondta: a fiatal nő nem a kapcsolatuk megromlása után tűnt fel, hanem a szakítás kiváltója volt.

Áprilisban még úgy tűnt, Bödéék boldogok, hiszen két fiuk mellé megszületett harmadik gyermekük – egy kislány. Az öröm nem tartott sokáig, felesége szerint a focista már akkor is együtt volt a kézissel, s nem sokkal a baba világra jötte után a férj bejelentette feleségének a letaglózó hírt.

Bödéné Piorunowicz Dóra nem sejtette, mire készül férje – ő és a három gyerek már nem a madocsai házban lakik

 – Valóban nem élünk együtt Danival. Megromlott a házasságunk, mert egy ideje már viszonyt folytat a kézilabdás lánnyal, akivel összemelegedtek. Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz – mesélte könnyeivel küszködve lapunknak Bödéné Piorunowicz Dóra (31).

– Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom… Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak.

A Ferencváros stadionjában gyakran szurkolnak kézilabdázók a lelátón, Böde új kedvese is sokszor volt ott a Groupama Arénában. A Ferencváros–Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-selejtezőn pedig már többen láthatták, hogy együtt jelentek meg a VIP-páholyban, végig egymás közelében maradtak. Nem is nagyon leplezték, hogy összetartoznak, együtt biztatták Böde volt csapattársait.

Kerestük a focistát, de nem reagált telefonhívásunkra, a kézilabdázó klubjánál pedig azt közölték, a sportolónő nem kívánja kommentálni a hírt.

Adós a gólokkal

Böde a nyári klubváltástól azt remélte, hogy több lehetőséghez jut Pakson, és a góljai száma is nő, de egyelőre nem vált be a terve. Igaz, a felkészülési időszakban többször is kapuba talált, de az NB I eddig négy fordulójában még nem volt eredményes, pedig csapatkapitányként három találkozót végigjátszott.

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük