Megszólalt Fekete Dávid elhagyott felesége: a Facebookról tudtam meg, hogy válunk

Megszólalt Fekete Dávid elhagyott felesége: a Facebookról tudtam meg, hogy válunk

Sharing is caring!

Budapest — Mindenkit, még saját feleségét is sokkolta a hír: hat év együttélés és másfél éves házasság után válik Fekete Dávid (34).

Az elmúlt időszakban idillinek tűnt az énekes frigye, mintacsaládként éltek ikreikkel és Regina (23) előző kapcsolatában született gyermekével.  nehéz időket – amikor egyik csemetéjüket betegsége miatt intenzív osztályon ápolták – is együtt vészelték át. Aztán csütörtökön „robbant a bomba”, Dávid a Facebookon-bejelentette, hogy válik, mert párja mással kereste a boldogságot, később az is kiderült, hogy a férfi is hűtlen volt. Hogy jutottak idáig?

Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre” – írta a sokkoló sorokat Fekete Dávid, aki nekünk is nyilatkozott az okokról.

 Tönkrementem anyagilag, ő meg félrement – mondta, majd péntek reggel a Mokka vendégeként már bevallotta, ő is félrelépett.

A Blikk elérte Fekete Dávid feleségét, Reginát, aki megdöbbentő dolgot árult el: ő is a Facebookról tudta meg, hogy válnak.

– Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt – kezdte szomorúan Regina, aki őszintén mesélt arról, hogyan ment tönkre házasságuk.

– Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol vanAz egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig – sorolta Regina, aki azt is elárulta, Dávid állandó féltékenysége is komoly vitákat generált.

– Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki – sóhajtott a fiatal lány, aki tudja, hogy mindig két emberen múlik, ha tönkremegy egy kapcsolat.

– Mindketten követtünk el hibákat, és igen, mindkét részről volt megcsalás – árulta el Regina, aki szerint azzal, hogy férje a nagy nyilvánosság előtt teregette ki a szennyest, bebizonyította, nincs benne kellő tisztelet iránta.

Persze, most a gyerekek a legfontosabbak, Regina felkészült arra, hogy egyedül neveli őket tovább.

– Nem tudnám egy egész napra teljes szívvel rábízni Dávidra a gyerekeimet, mert tudom, hogy nem kapnák meg azt a százszázalékos figyelmet, amelyet megérdemelnének – jelentette ki Regina, aki pár napja még küzdött volna, mostanra tudja: menthetetlen a házassága.

 via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük