Megtörte a csendet Andy Vajna titokzatos szerelme Csilla, mindenről kitálalt!

Sharing is caring!

Megszólalt Andy Vajna sosem látott, nagy szerelme, Csilla, aki a másfél évvel ezelőtt elhunyt filmmogullal 12 éven át élt együtt óriási szerelemben: az Amerikában élő üzletasszony azt mondja, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a filmügyi kormánybiztosra.

Először adott interjút az a titokzatos nő, aki 12 éven át élt hatalmas szerelemben a tavaly január 20-án elhunyt Andy Vajnával!

 A filmügyi kormánybiztos mindig visszavágyott Csillához, akivel még 1988-ban, a Vörös zsaru című film magyarországi forgatásán ismerkedett meg: éjszakába nyúló beszélgetésük óriási szerelemmé alakult.

– Megkérdeztem tőle, mit csinál egyáltalán a filmen, amire nevetve felelte, hogy ő a producer. Nemigen tudtam, ez mit jelent.

A hosszas beszélgetésnek viszont az lett az eredménye, hogy úgy belém szeretett, mint egy kamasz.

 Csinos voltam, fiatal, a hajam vörös, ez volt a gyengéje. Aztán visszautazott Amerikába, én pedig itthon maradtam.

De minden héten, sőt volt, hogy naponta, futárral küldte a szerelmes leveleket, verseket, amiket hozzám írt – mondta a Best magazinnak Csilla, aki a húszas évei elején járt, amikor Vajnával egymásba szerettek. Hozzátette: hamar rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni.

– Rövidesen követtem őt Amerikába, ahol azután 12, csodálatos évet töltöttünk együtt.

Csilla a magazinnak arról is mesélt, hogy bár nagyon szeretett volna gyermeket, Andy Vajnát nem tudta meggyőzni: a filmmogul a fián, Justinon kívül – aki később öngyilkos lett, agyonlőtte magát – nem szeretett volna másik utódot.

Az üzletasszony azt mondja, a sajátjaként szerette Justint, akit 18 éves koráig nevelt. Csillának végül az új párjától, a Vajnával való 1996-os szakítását követően született egy kislánya, akiért a filmmogul valósággal rajongott.

– 12 éven át az életem része volt, ő és Justin is. Hiába nincsenek már, naponta beszélgetek velük. Nagyon fáj a hiányuk.

Sajnos, hiába mondják, hogy az idő gyógyítja a sebeket, ez nálam nem jött be – fogalmazott a magazinnak Csilla, aki arról is szót ejtett, hogy A miniszter félrelép című film szereplőválogatása során ő volt az, aki Dobó Katát kiválasztotta.

– Akkor még nem tudtam, hogy sikerült kiválasztanom az utódomat. Andy akkor már 55 éves volt, dolgozott benne a kapuzárási pánik, elhagyott, Katát választotta.

Nagyon fájt a szakítás. Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni.

Rádöbbent ugyanis – ahogyan ő mondta –, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált – emlékezett vissza Csilla.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük