Megvalósult rémálom: saját családja balesetéhez riasztották a mentőst

Sharing is caring!

A mentőst pont az autóbalesetet szenvedett feleségéhez és kislányához riasztották.

Fotó: Katasztrófavédelem

Sárdi Loretta a hároméves kislányával, Majával vezetett haza, amikor egy enyhe kanyarban megcsúszott kocsijával, majd felborult. Csodával határos módon mindketten néhány karcolással megúszták a balesetet.

– Én három, Maja két karcolással szállt ki az autóból, ami a szemtanúk elmondása szerint is kész csoda. Egészen eddig balesetmentesen vezettem, születésem óta itt élek a településen, csukott szemmel is végig tudnék menni bármelyik úton. Éppen ezért nem értettem, hogyan történhetett meg mindez, de már nem keresem a miérteket. Az a fontos, hogy Majának nem esett baja – mondta a Blikknek Loretta. A párja aznap épp szolgálatban volt. Amikor meghallotta, hogy szerelme és kislánya érintett a halápi balesetben, kollégáival együtt azonnal a helyszínre sietett.

– Sok éve téma nálunk, hogy mi lenne, ha egyszer hozzánk kellene kivonulnia. Mindig azt mondta, csak ettől mentse meg az ég, a legrosszabb rémálma elevenedne meg előtte, ha bennünket bármi baj érne. Sajnos, így lett. Én épp a rendőrökkel beszélgettem, amikor odaért. Látta, hogy jól vagyok, majd azonnal Majához futott. A kollégái szerint az arcára volt írva, hogy mennyire félt ettől a pillanattól – tette hozzá Loretta, aki elárulta: a férfit akkor azonnal kivették a munkából.

Facebook Comments