Merkely Béla koronavírusos, már tünetei is vannak

Sharing is caring!

‘Ez nem csupán egy nátha, de mégcsak nem is egy influenza, hanem egy sokkal komolyabb fertőző betegség, amely teljes embert kíván a legyőzésére’ – írja a közösségi oldalán.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dr. Merkely Béla családtagja fertőzöttsége miatt karanténba vonult.

Csütörtök este a közösségi oldalán arról számolt be, hogy ő is pozitív lett és már tünetei is vannak.

Mint írja:

“Az elmúlt napokban a családom tagjai közül többen is megfertőződtek az új típusú koronavírussal, és sajnos a hét elején az én PCR tesztem is pozitivitást mutatott, tegnap óta pedig már tüneteim is vannak.

Így már saját tapasztalatból állíthatom, hogy ez nem csupán egy nátha, de mégcsak nem is egy influenza, hanem egy sokkal komolyabb fertőző betegség, amely teljes embert kíván a legyőzésére.

Ennek okán mindent meg kell tennünk, hogy elkerüljük a megfertőződést!”

“Hallgatóinkra nagy szükség van a járvány megfékezésére, hiszen mint egy orvos- és egészségtudományi egyetem növendékeit, fel kell készítenünk választott hivatásukra, s mint Semmelweis Polgárok, össze kell fognunk és együtt kell helytállnunk a pandémia leküzdésére!”

Dr. Merkely Béla

Mai napon megtartottuk a Semmelweis Egyetem Rektori fórumját, ah… ol hallgatóinknak is volt lehetősége kérdezni tőlem. Ahogy halad előre a Covid-19 járvány, mindannyian látjuk, hogy kissé megváltozik az életünk, mindenkinek lesz saját tapasztalása a vírussal kapcsolatosan.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük