Mészáros Lőrinc új útra lép

Mészáros Lőrinc új útra lép

Sharing is caring!

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó üzleti étvágya kimeríthetetlen, vélhetően bonyolult vagyonmegosztással járó válásának kellős közepén új vagyonkezelő céget alapított.

Válása közben alapított céget Mészáros Lőrinc – írta a Mfor.hu. A KPE Asset and Property Kft. fő tevékenységeként a vagyonkezelést jelölték meg.

A társaságot a cégbírósági bejegyzések tanúsága szerint a Konzum PE Magántőkealap hozta létre, amely hivatalosan a válófélben lévő milliárdos nagyvállalkozó és felesége közös tulajdonában van. (Mészáros 270 milliárd forint becsült vagyonnal 3. A 100 leggazdagabb kiadvány rangsorában – a szerk.)

Noha Mészáros és felesége szeptember elején bejelentették, hogy elválnak, a vagyonmegosztás még arrébb van. Így jelenleg csak azt rögzíthetjük, hogy a válóper kellős közepén a Konzum PE Magántőkealap KPA Asset and Property Kft. néven alapított új társaságot, hárommillió forintos törzstőkével hozták létre.

A KPE Asset and Property székhelye a számos más Mészáros-érdekeltségnek – köztük az Opus Globalnak – is otthont adó Andrássy úti épület, az 59. szám alatt található Andrássy Palace. Ügyvezetője Gombai Gabriella, aki Mészáros bizalmi emberének számít. Idén június 11-én például a Takarékbankkal és a Budapest Bankkal egyesülni készülő MKB Bank igazgatóságába került be, megbízatása öt évre szól – írja az Mfor.hu.

via napi.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük