Mi történik itt: titokban a Mintaapák egyik gyerekfőszereplőjét is lecserélték

Sharing is caring!

Még a nyár elején bombaként robbant a hír, hogy a népszerű magyar sorozat, a Mintaapák több szereplőjét is lecserélik. Fenyő Iván után Szabó Kimmel Tamásról, Klem Viktorról és Kovács Patríciáról is kiderült, hogy nem erősítik tovább a szereplőgárdát. Most pedig újabb szereplő távozása derült ki.

A TV2 Csoport akkor közleményben tudatta, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral magatartásbeli problémák miatt nem tudnak együtt dolgozni. Ezt utána Szabó Kimmel videóüzenetben cáfolta.

Fenyő Iván távozását a csatorna még májusban jelentette be, sőt nem sokkal később az is kiderült, hogy helyét Kamarás Iván veszi át, ám a többi szereplő cseréje sokkolta a nézőket, akik ezután rendesen háborogtak is, hovatovább többen közölték: nem követik tovább nyomon a szériát.

A nyár folyamán kiderült, hogy Szabó Kimmel Tamás helyét Száraz Dénes veszi át, a Klem Viktor által megformált karakter bőrébe ezután Makranczi Zalán bújik, míg a Lindát alakító Kovács Patríciát Szávai Viktória váltja – írja a Blikk.

A botrányok ellenére a forgatások azonban elkezdődtek, sőt mostanra már azt is tudni, hogy a széria hamarosan, egészen pontosan augusztus 24-én visszatér a képernyőre.

A sorozat Instagram oldalát böngészve azonban kiszúrtuk, hogy szép csendben az egyik a gyerekszereplőt is lecserélték, ugyanis a Szalay család Mátéját eddig Kerekes Márton alakította, ám közösségi oldalon közzétett fotó arról árulkodik, hogy a ő helyét a továbbiakban Grasso Marco veszi majd át. A csere okáról semmit nem tudni, ám annyi biztos, hogy a képernyőn már vele találkozhatunk majd.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments