Érd — Megkezdődött az év botránypere a bíróságon! Az egykor elválaszthatatlan jóbarátok ellenségek lettek a tárgyalóteremben. Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolja Baukó Évát.

A két celeb 2011-ben, a ValóVilágban ismerte meg egymást, s a viszonyuk igencsak hullámzó volt az utóbbi években. Ám hiába volt bármekkora vitájuk, mindig kibékültek. A cérna az év elején szakadt el Évánál, amikor kölcsönadott a barátjának százötvenezer forintot, ám a visszafizetés határideje előtt Alekosz eltűnt, nem reagált Éva hívásaira, üzeneteire. A modell azt hitte, soha többet nem látja viszont pénzét. Ekkor írta ki a közösségi oldalára, hogy a barátja tartozik neki, valamint üzeneteket osztott meg, amelyekben az egykori VV-nyertes tiltott náci jelképeket küldött neki.

Becsületbeli ügyet vív egymással Baukó Éva és Alekosz / Fotó: Grnák László

– Alekosz ekkor jelentett fel becsületsértésért és rágalmazásért. Ez egyszerűen nonszensz – kezdte lapunknak Éva, akinek a súlyos vádak miatt kellett megjelennie az Érdi Járásbíróságon. – Nem is tudom, mit képzel magáról. Amikor megérkezett, nem köszönt, a tárgyaláson pedig egyszer sem mert a szemembe nézni. Sőt, a nevemet sem mondta ki, mindig úgy hivatkozott rám, hogy „ez”. Pedig a bíró fel is szólította, hogy nevezzen meg. Tudom, hogy nem követtem el bűncselekményt, mégis gesztust akartam gyakorolni, hogy állapodjunk meg. Nem akarok évekig pereskedni, hogy kikészüljön az idegrendszerem vagy tönkremenjen az egészségem. Ő viszont hajthatatlan volt.

Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolja a modellt / Fotó: Grnák László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.