Zagyvaszántón a 21-es főúton történt halálos baleset szombaton kora este. Mostanra kiderült, ismert salgótarjáni vállalkozó az áldozat.

Mint megírtuk, Zagyvaszántónál egy autó lesodródott az útról és felborult, a vezetője meghalt.Úgy tudni, a sofőr egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt. A Baleset-info.hu úgy tudja, a Porschét egy 22 éves salgótarjáni vállalkozó vezette. A Facebookot ellepték a részvétnyilvánító bejegyzések. A portál helyszínről származó információi szerint a baleset helyszínén megjelent többek között Gáspár Győző, azaz Győzike is.

Az elhunyt Győzike régi barátjának gyermeke, Gáspár Győző néhány perccel később ezekkel a megható és tragikus mondatokkal fejezte ki gyászát:

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket! Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.