Most ön is megveheti James Cameron házát, ha van 25 milliója – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Eladásra kínálják James Cameron malibui villáját 25 millió dollárért. A telken két ház áll, összesen 1700 négyzetméteren, 11 háló- és 10 fürdőszobával.

Hollywood elmúlt évtizedeinek egyik kiemelkedő rendezője (Terminátor, Titanic, Avatar és még sorolhatnánk) eladja malibui házát, illetve, ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor házait, merthogy kettőről van szó. A 25 millió dollárért kínált Serra Retreat-i ingatlanon ugyanis két ház áll, összesen 1700 négyzetméteren, 11 háló- és 10 fürdőszobával. A környék Malibu kifejezetten diszkrét és elegáns negyede.

Cameron valamivel kevesebb, mint 3,5 millió dollárért vette az ingatlant, igaz, még 1989-ben, akkortájt, amikor a rendező éppen harmadszor nősült, a későbbi Oscar-díjas Kathryn Bigelow-t vette el. A villa 1700 négyzetméteres, a nappalikat és étkezőket nem is nagyon érdemes elkezdeni számolni, van még két tökéletesen felszerelt konyha, két uszoda, két spa, két tucat autót elhelyezni képes parkoló, ebből nyolc garázsba is beállhat. Ami a környéket illeti, a Serra Retreat olyan világsztárok otthona (vagy volt), mint Olivia Newton John, Britney Spears, a Múmiát rendező Stephen Sommers, de élt itt Mel Gibson, Patrick Dempsey és Larry Ellison is – írja a blog.hu.

Facebook Comments