Most végleg utcára kerülhet Bíró Ica

Sharing is caring!

„Itt a vége, már tényleg nincs hová mennem!” – értékelte a helyzetét Bíró Ica, aki szeptember 17-ére megkapta az újabb kilakoltatási értesítőt. Ez lesz a harmadik alkalom, amikor az egykori sztármodellt minden holmijával, kutyáival, rendőrségi biztosítás mellett kitessékelik az otthonából.

Másfél éve többtucatnyi szimpatizáns próbálta megakadályozni, hogy a Trencsény utcai házából kitegyék a hitelcsapdába került egykori Metal Ladyt. Rendőrsorfal mellett zajlott a kilakoltatás, az első helyszínről egyenesen ment a lakatos zárat cserélni a Krisztina körúti ingatlanjába – írja a Blikk.

Itt viszont a lap szerint óriási baki történt: Bíró Ica egykori szépségstúdióját alkotó két szomszédos lakás helyrajzi számait összekeverte a végrehajtó, de még az új tulajdonos sem vette észre a cserét. Tévedésből abból az ingatlanból tették ki az egykori sztármodellt, ami papíron az övé maradt, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, amely azóta sem tudta birtokba venni.

„Újra ki akarnak lakoltatni, megint rendőri és karhatalmi erővel fenyeget a végrehajtó” – állítja Bíró Ica, aki azt is hozzáteszi, a rendőrkapitányságtól megrendelték a „megfelelő létszámú karhatalmat”, őt pedig felszólították, az ingatlant kiürítve hagyja el délután kettőre. Nem tudja, hol fog lakni.

Facebook Comments