Müller Cecíliának öltözött egy kisfiú az iskolai farsangi bálon, meg is nyerte a jelmezversenyt

Müller Cecíliának öltözött egy kisfiú az iskolai farsangi bálon, meg is nyerte a jelmezversenyt

Sharing is caring!

A 9 éves fiú jelmeze – amelynek ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született – hatalmas sikert aratott osztálytársai körében.

Rendkívül ötletes jelmezben jelent meg egy 9 éves kisfiú az iskolai farsangi bálon: Müller Cecíliának öltözött!

Édesanyja érdeklődésünkre elmondta, hogy hétfő óta ötleteltek azon, hogy gyermeke mi legyen a pénteki jelmezbálon. A fiú minden javaslatra nemet mondott, így aztán az anyukája viccből azt mondta neki, hogy “akkor legyél Müller Cecília”. Fia szeme erre aztán azonnal fecsillant, rá is vágta, hogy “jó”, édesanyja legnagyobb meglepetésére.

Az országos tisztifőorvost imitáló jelmezhez végül nem is kellett sok minden: egy paróka, egy szemüveg, egy csinos blúz, egy nyaklánc, és persze az elmaradhatatlan pulpitus.

Müller Cecíliának öltözött egy kisfiú az iskolai farsangi bálon, meg is nyerte a jelmezversenytA kisfiú hatalmas sikert aratott a bálon, az osztálytársainak és az osztályfőnökének is nagyon tetszett a jelmeze, amivel meg is nyerte a jelmezversenyt (amit a gyerekek kérésére tartottak). Nem csoda hát, hogy a fiú teljesen feldobva ért haza a mulatság után.

Az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban is rengeteg dicséretet kapott, miután az anyukája mutatott róla egy képet, amire már több mint 10 ezer reakció érkezett.

Az édesanya leszögezte, hogy természetesen a jelmez ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született, csak szerettek volna egy kis vidámságot csempészni ebbe a nyomasztó időszakba.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük