Nagy a baj: Galambos Lajcsi fia is elkapta a koronavírust, karanténba került a család

Sharing is caring!

Öt napra önkéntes karanténba vonult Galambos Lajcsi, miután a kisebbik fia, István rosszul lett, majd pozitív koronavírustesztet produkált.

– Nagyon megijedtünk, amikor Istvánka telefonált, hogy a lakrészében marad, mert nem érzi jól magát, és már a koronavírustesztjét intézi. Ez sajnos pozitív lett, és hatósági karanténba került – magyarázta Lajcsi, aki hitvesével, Boglárkával együtt tesztelésre jelentkezett. Két másik gyerekük, Boglárka és Lajos a fővárosi lakásában volt.

– Elég nagy a házunk, Istvánkának külön lakrésze van, saját bejárattal. A rendőrök arra ragasztották a hatósági figyelmeztetést, és azóta többször ellenőrizték. Mindig itthon találták és időközben megint tesztelték, ami már negatív lett. Jobban érzi magát, de egy hétig még karanténban kell maradnia – vázolta a mulatós sztár, aki birtokának csónakházában izolálta magát.

– Teszteltek minket is a feleségemmel, mindkettőnké negatív lett. Azóta telefonon tartjuk a lelket a fiunkban. Istvánka lelkileg egyre rosszabbul viseli, hogy nem jöhet le közénk. Ez számunkra is nagyon nehéz, annál is inkább, mert már jól érzi magát. Láza sem volt, csak rossz közérzete és pár napig étvágytalanság gyötörte – árulta el Lajcsi.

– A fiunknak fogalma sincs arról, hol kaphatta el a koronavírust. Egyetemi buliban nem volt, csak évnyitón, de ott is betartott minden óvintézkedést. Arra gyanakszik, egy boltban szedhette össze, mert csak ott voltak idegenek a közelében – fűzte hozzá a Dáridó atyja, akinek egy fellépését sem kellett lemondania. – Országjáró zenészként azt tapasztalom, kezdi megfertőzni az elméket a vírustól való félelem, de amíg igény és lehetőség is van rá, addig mindenhol fellépek és fújom a trombitát.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments