Nagy a baj: komoly betegséggel küzd a világ legsikeresebb úszója

Nagy a baj: komoly betegséggel küzd a világ legsikeresebb úszója

Sharing is caring!

Felesége sem tud segíteni rajta.

Ő volt a világ egyik legismertebb embere, pályafutása során 23 aranyérmet nyert a nyári olimpiai játékokon, amivel a valaha volt legeredményesebb olimpikonnak mondhatja magát. Michael Phelps azonban már nem a régi. Óriási bajban van, és úgy tűnik, a családja sem tud rajta segíteni. Az egykori világklasszison ugyanis eluralkodott a depresszió.

„Tudunk neked segíteni? Mert, ha elveszítelek, akkor nem tudom majd, hogy mit csináljak” – idézte fel a férjének mondott kétségbeesett kérdését a 35 éves korábbi úszófenomén felesége a Today-nek, aki azt is hozzátette ehhez, hogy „Michael a legcsodálatosabb apa és partner, akit valaha kívánhattam magamnak”.

A globális koronavírus-járvány alatt az Egyesült Államokban nagyjából megháromszorozódott a depresszióval küzdők száma, az emberek mintegy 28%-a küzd ezzel a szintén komoly mentális betegséggel.

Phelps esetében pedig súlyosbítja a dolgot, hogy korábban voltak öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai, így felesége, Nicole attól tart, hogy végleg elveszítheti a párját.

Indirekt/blikkruzs.hu

Facebook Comments