,,Nagyon úgy érzem, hogy Curtis elfeledkezett rólam” – Közel egy éve várja a mozgássérült lány a rapper segítségét

Sharing is caring!

A híres magyar rapper, Curtis 2020-as éve sem telt el zökkenőmentesen, most azonban újabb dolog derült ki vele kapcsolatban: egy tragikus vonatbalesetben elveszítette mind a két lábát egy 21 éves lány, akinek állítólag megígérte, hogy segít – ez volt az év elején, a lány pedig azóta is csak vár.

Melinda már 5 éve voltaképpen rabja a lakásának, de lenne olyan eszköz, amivel képes lenne ide-oda kimozdulni, ám nincs elég pénzük arra, hogy megvásárolják. Curtis ezért is ajánlotta fel korábban, hogy segít.

„Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak” – mondta Melinda, majd hozzátette: nagyon rég járt boltban vagy akár a postán, csak az otthonában tud közlekedni. A érjével mindent megtesznek azért, hogy valamelyest boldogulni tudjanak, de a több százezres eszközöket nem tudják megvenni.

Ebben segített volna Curtis: a lány szerint februárban jelezte is, hogy nem felejtette őt el, ám Melinda most mégis így érzi. „Tudom, a koronavírus és a magánéleti változások miatt nem én voltam az első, de nagyon úgy érzem, Curtis elfeledkezett rólam. Az biztos, hogy nem keres” – nyilatkozott bánatosan a Ripostnak.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük