Napi 320ezerért Ön is bérelheti a Nyerő Páros luxusvilláját

Megosztás

Budapesttől mintegy 25 kilométerre fekszik az RTL Klub Nyerő páros című műsorának luxusvillája, ahol mások mellett Csobot Adél, Istenes Bence, Fésűs Nelly, Vajtó Lajos, valamint Fluor Tomi és kedvese, Mesi vetélkedett egymással.

A Bors egy ingatlanközvetítő oldalon talált rá a valóságshow forgatási helyszínére, amit napi 320 ezer forintért kínálnak. Az 1860-as években épült háromszintes luxusingatlan Pusztazámoron fekszik, és hat hatalmas szobát foglal magába. A villát film- és reklámforgatások­ra, valamint rendezvények lebonyolítására adják bérbe, a borsos árért cserébe azonban a luxus minden ké­nyelmét élvez­hetjük.

Az ingatlanhoz egy kertkapcsolatos terasz, hatalmas medence, provance-i stílusú borospince, illetve egy mozi-, és előadó- teremmé alakítható télikert is tartozik. Ezenkívül a birtokon egy rendezvénysátor, valamint egy játszópark is található, amely az ingatlannal együtt, illetve külön is bérbe vehető

„Az ódon falak tövében a nyugalom és a pezsgés jól megfér egymással, ahol az egyszerű, régi tárgyak és anyagok harmo­nikusan simulnak össze a luxus stílusjegyeivel. Nem utolsósorban: ahol bárki élvezheti ezt a varázslatos miliőt, méghozzá úgy, hogy gondolnia sem kell a tervezéssel, szervezéssel járó feladatokra” – olvasható a hirdetés szövegében.

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül