Navracsics szerint „egyértelmű csatavesztés” a Fidesz számára Deutsch Tamás jogfosztása

Sharing is caring!

Deutsch a csütörtök esti Egyenes beszédben a szankcionálása kapcsán így nyilatkozott: egy okos ember nem akkor sértődik meg, amikor megsértették, hanem amikor érdekében áll.

Erre Navracsics, Fiala János Kejfel Jancsi! című műsorában reflektált. Kifejtette, hogy nem felel meg számára, hogy bárki is az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, a német politikusokat az SS-hez vagy a Gestapóhoz hasonlítsa. Illetve megjegyezte, hogy a politikában mindent lehet, viszont mindennek van következménye is – írta az atv.hu.

Navracsics Tibor úgy gondolja, hogy Deutsch Tamás frakción belüli jogainak felfüggesztése a Fidesz számára egyértelmű csatavesztés.

Navracsics szerint egy németnek azt mondani, hogy úgy beszél mint egy Gestapo-tiszt, legalább olyan sértő, mint egy magyart nyilasozni.

Azt is hangsúlyozta, hogy az aláírásgyűjtés nem feltétlenül csak emiatt indult meg, abban benne van a Fidesz és a Néppárt között már hosszú ideje fennálló konfliktus is.

Fontosnak tartja, hogy ezt a konfliktust rendezze a két párt, mert a mostani viszonyuk politikailag nem kedvező. Deutsch felfüggesztése időleges, de nincs határidőhöz kötve, így sokkal nehezebb lesz belőle kievickélni, mint ahogy belekerült az ember – Navracsics elmondása szerint.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük