„Ne haragudj, de meg fogok halni” – mondta a megkéselt rendőr az édesanyjának a támadás után

„Ne haragudj, de meg fogok halni” – mondta a megkéselt rendőr az édesanyjának a támadás után

Sharing is caring!

Meglátogatták kollégái az Újpesten megsérült őrmestert a kórházban – az is kiderült, mit csinált, miután meglátta magán a szúrt sebet.
“Az év utolsó napján meglátogattuk Petit, és csak jó hírrel szolgálhatunk, ezért ez a viszontagságos év nekünk már nagyon jól végződött és jól is kezdődik. Az őrmester egészségi állapota sokat javult, ma már újra ehet!”

Ezt írta a BRFK Információs Portál a Facebookon ahhoz a videóhoz, amelyen a december 24-én Újpesten megkéselt rendőrrel beszélgetnek a kórházban.

Mint arról beszámoltunk, a 26 éves őrmestert életveszélyes szúrt sebbel szállították kórházba, miután egy dühöngő férfi rátámadt a lépcsőházban.

„Szinte az életét áldozta értünk” – üzentek a megkéselt hős rendőrnek a panelház lakói
„Vajon tudod, hogy négy fiatal gyerekkel voltunk? Vajon tudod, hogy az életünket mentettétek meg?” – írták a lakók, akikhez be akart törni a végül lelőtt dühöngő férfi.

Péter a kollégái kérdésére válaszolva elmesélte, hogy amikor meglátta magán a szúrt sérülést, nagyon megijedt, különösen, amikor észrevette, mennyire ömlik a vér belőle.

Elmondása szerint biztos volt benne, hogy ezt nem éli túl, ezért mindenképp el akart köszönni a szüleitől. Édesanyját hívta fel telefonon, és annyit mondott neki: ne haragudj, de meg fogok halni.

Az őt ért trauma ellenére az őrmester fejében meg se fordult, hogy leszereljen, felépülése után továbbra is rendőrként szeretne szolgálni.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük