Béci és szerelme, Norina az elmúlt másfél évben megküzdöttek egymásért és az egészségükért, majd egy hirtelen jött ötlettől megkoronázták az új évet az esküvőjükkel.

Béciék kapcsolatára már a fogadalmak előtt igaz volt, hogy “jóban-rosszban” együtt lesznek, hiszen egy jó ideig egészségi problémák árnyékolták be a kapcsolatukat, ez azonban sosem ment a szerelmük rovására, sokkal inkább megerősítette a köteléket.

A nászt egy hirtelen ötlettől vezérelve december közepén kezdték el szervezni, és habár szűk körben, két tanúval, a szüleik és a gyerekek jelenlétében esküdtek, mégis rengeteg volt a tennivaló.

– Nem volt egyszerű a szervezés, azt sem tudtuk hol áll a fejünk – emlékezett vissza az ifjú férj lapunknak, megsúgva, a ceremónia előtt két nappal még a gyűrűk sem voltak meg.https://2df49caa6e0eb8992df70f72bf14ffe1.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ám szerencsére végül minden rendben zajlott, a gyűrűk is elkészültek, a fogadalomtétel után pedig madarat lehetett fogatni az ifjú párral. Béciből is előtört a legromantikusabb énje.

Kapcsolódó: Feleségül vette szerelmét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.