Nem csak lövöldözés volt, de a kardok is előkerültek

Sharing is caring!

A rendőrség megerősítette azt az információt, mely szerint a Bercsényi utcában történt lövöldözés. Többen megsérültek, a rendőrség és a mentők nagy erővel vonultak a helyszínre – írja az Index.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért részletes tájékoztatást az ügyben. Jelenleg éppen a helyszínre tartanak.

Update

az Origo információi alapján két társaság esett egymásnak a településen. Több lövés is eldördült és hárman megsérültek.

Puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal támadt egymásra a két társaság. Egy sérültet vasvillával szúrtak meg. A legfrissebb infók szerint két mentőhelikopter is a helyszínen van.

Update #2

Rengeteg rendőr van a helyszínen, egy férfit karddal vágtak meg. A fején sérült meg.

Update #3

A police.hu közleménye

Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 29-én 18 óra körül, melyek szerint Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

A rendőrség a helyszínen a megfelelő erőkkel biztosítja a település biztonságát, Ráckevén jelenleg nyugalom van. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a rendőrök a helyszínről több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van.

A Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A kiemelt kép illusztráció!

via borsonline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük