Nótár Mary volt kiadójának tulajdonosai azt állítják, az énekesnő egy terhesség megjátszásához is kérte a segítségüket.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Nótár Mary és egykori kiadója között 2016 augusztusában romlott meg végleg a kapcsolat egy elszámolási vita miatt; saját fellépéseinek szerződéseit nem mutatták meg neki, illetve a pénz átvételét is a háta mögött rendezték.

Ezt követően után az énekesnő ügyvédet fogadott, aki szerződésmódosítást javasolt; Mary egykori kollégái ezt el is fogadták, így az énekesnő 2016 szeptemberében személyesen ment el volt menedzsere házához ez ügyben, ám amikor a bejárati ajtóhoz ért, visszarántották a karjánál fogva, majd a dolgozószobáig ráncigálták. Ezt követően rázárták az ajtót, majd akarata ellenére sem engedték ki, megfélemlítés céljából pedig egy kard is volt az asztalon.

Az ügyet végül másodfokon lezárták, a kiadó pénzbüntetést kapott, a Sky force tulajdonosai azonban elutasítják az ítéletet. Lakatosné Száva Rita és fia, László most a Story Magazinnak szólaltak meg az ügyben, részleteket elárulva a Maryval való közös munkájukról.

Rita ugyanis arról számolt be, hogy volt az énekesnővel egy öt évre szóló szerződésük, amelynek aláírásakor Mary azt mondta, amíg színpadra tud állni, addig velük akar dolgozni. Majd 2016 szeptemberében egy megbeszélés során azzal áll elő, segítsenek megjátszani neki, hogy terhes.https://8412d89402195c8972f2fff1e75499fd.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Örökbe akart fogadni egy kisbabát, akiről azt hazudta volna, hogy az övé, ő hordta ki, ő szülte meg, miközben álhasat hord. Mi az első pillanatban kerek perec visszautasítottuk, hogy ebben bármilyen szinten is részt vegyünk. Ebből vita lett, majd egyszer csak kiviharzott, és többek között azt is mondta, hogy akkor megoldja nélkülünk– állítja a kiadó egyik tulajdonosa, Rita, aki hozzátette: az eset után hat nappal tudták meg, hogy testi sértés vádjával feljelentette őket az énekesnő.

Valamint elmondták, hogy Mary említést tette egy kardról is a dolgozószobában, ám ilyen részlet az ítéletbe sem került bele. Száva fia, László szerint ez csak egy menekülőút volt számára, hogy összeférhetetlenségre hivatkozva egyoldalúan felbonthassa a szerződést.

v

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.