Nem élte túl – Végleg lehúzta a rolót Lakatos Márk a Belvárosban

Nem élte túl – Végleg lehúzta a rolót Lakatos Márk a Belvárosban

Sharing is caring!

Végleg bezárt Lakatos Márk étterme, a Lakatos Műhely, mivel a neki helyet adó Belvárosi Piac sincs nyitva a Covid miatt az év eleje óta, így a járványügyi korlátozásokat a stylist étterme sem élte túl.

“Egész egyszerűen bezárt, mármint maga a Belvárosi Piac, ami helyet adott az étkezdéjének. Az ottani vezetőség azt a nem éppen túlzó kérését is elutasította Lakatosnak, hogy a Hold utcai piac légkondit és fűtést kapjon. Emellett a Covid idején semmilyen szolidaritást nem mutattak a bérlőkkel szemben” – nyilatkozta Márk az Indexnek.

(A legfrissebb hírek itt)

Még januárban döntött úgy az V. kerületi önkormányzat, hogy bezáratja a piacot, így Márk éttermének is lőttek.

“Vérlázítónak tartom, hogy amíg a kaszinók nyitva vannak, az Ikeában hömpölyögnek az emberek, 4-5 fős asztalokkal rendelkező éttermeket kényszerítenek bezárásra. Azok, akik a turistákból éltek, meghaltak, akik a magyarokból, azokat most véreztetik ki. Nem mellesleg a divatiparnak most osztanak szét 15 milliárdot, így felmerül a kérdés, a turizmust-vendéglátást miért büntetik, vagy miért csak egyeseket kedvezményeznek?” – mondta felháborodva a stylist.

(Kapcsolódó: Hogy is van ez? Egymás hegyén-hátán tolongtak az emberek a kaszinó előtt Budapesten, miközben javában fertőz a vírus)

A sztár csupán annyi tud tenni ezekben a nehéz időkben, mikor haldoklik a vendéglátóipari szektor, hogy folyamatosan rendel az éttermektől, ezzel is támogatva őket. Márk azzal a

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük