Nem kér az ünnepi lezárásokból: elhagyta az országot Lakatos Márk

Sharing is caring!

Lakatos Márk karácsonya a tervezettől eltérően alakult, de talán ő volt a családjában az egyetlen, aki ezt nem is bánta.

A stylist akkor döntött úgy, hogy elmegy melegebb éghajlatra, amikor szembesült vele, hogy itthon bizony az idei karácsonynaknak „lőttek” – szúrta ki az Index.

(A legfrissebb hírek itt)

„Az okokról legyen elég annyi, nem volt kedvem, hogy lefolytassam családon belül azokat a vitákat, hogy ki kivel és miként érintkezhet a családi asztalnál, ki kinek szolgálhatja fel a kaját, jöhetnek-e az unokák, így arra jutottam, online veszek részt a családi összejövetelen” – kezdte.

(Ez is érdekelheti: „Ma már gyerekei vannak, heteroszexuálisként él” – Közismert médiaszereplővel vesztette el a szüzességét Lakatos Márk – videó)

Márk negatív covid-teszttel vágott neki Zanzibárnak, landolás után pedig örömmel konstatálta, hogy alig van turista a helyszínen. „A földi paradicsomba érkeztem, a tengerparton a strandot takarító brigáddal pózoltam, az alkalmazottak öltözete pedig olyan választékos, színes és energetizáló volt, hogy úgy éreztem, a közegemre találtam” – zárta mondandóját.

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen januártól már nem köti a bankokat a THM-plafon. A Blikk.hu oldalon megjelenő Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 8,1 százalékos THM-mel is elérhető.

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük