Nem mindenhol ússzuk meg szárazon a hétvégét

Nem mindenhol ússzuk meg szárazon a hétvégét

Sharing is caring!

Szombaton kezdetben nyugaton, délnyugaton, majd napközben délen, vasárnap keleten lehet szükség az esernyőkre.

Gyenge hidegfront okoz felhős, borongós időt szombaton, ráadásul az északi, északnyugati és nyugati tájakon kezdetben többfelé lehet párás, ködös a levegő. Reggel, kora délelőtt nyugaton, délnyugaton, délután egyre inkább a déli tájakon lehet szükség az esernyőkre. Sok csapadék nem várható, kisebb eső, záporok lesznek jellemzőek. Szitálás, kezdetben ködszitálás északon is előfordulhat. A légmozgás csak néhol lehet élénk, délután pedig 13-19 fokot olvashatunk le hőmérőinkről.

Vasárnap nyugaton, északnyugaton és a főváros környékén lesz a legkellemesebb idő, itt hosszabb-rövidebb napos időszakokra, délután 16-19 fokra készülhetünk. Ugyanakkor keleten, délkeleten borongós lesz az ég, sokfelé várható eső. Helyenként jelentősebb mennyiségű,

10 mm-nyi csapadék is lehullhat.

Nem mindenhol ússzuk meg szárazon a hétvégét

Itt délután sem lesz melegebb 13-15 foknál. Emellett északkeleten a szél is feltámadhat.

A jövő hét első napjai enyhe időt hoznak, de reggelente továbbra is többfelé lehet párás, ködös a levegő. Hétfőn a feltámadó délies szélnek köszönhetően a köd a legtöbb helyen feloszlik, és kedden is csak kevés helyen maradhat meg tartósan. Délutánonként sokfelé megközelíthetjük a 20 fokot és napsütésből sem lesz hiány. Jelentős csapadék nem várható.

Boírtókép: Shiva

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük