Németh Lajos elárulta, hogyan hódította meg a feleségét: 50 éve rajong érte az időjós

Németh Lajos elárulta, hogyan hódította meg a feleségét: 50 éve rajong érte az időjós

Sharing is caring!

Budapest — Egyetemistaként szeretett bele a feleségébe Németh Lajos (70), aki nemrég ünnepelte a megismerkedésük ötvenedik évfordulóját Ágnessel.

A népszerű meteorológus az ATV-n szombaton adásba kerülő Sorok között Lutter Imrével című műsorban elárulta, miért épp a későbbi felesége volt az a lány, aki meghódította a szívét.

– Jó voltam a csajoknál, a pingpong- és futballtudásommal hódítottam, Ági azonban észre sem vett – vallotta be Németh Lajos a műsorban, ám a Blikknek azt is elmesélte, hogyan talált utat végül a szívéhez.

Házasságának titkát árulta el Németh Lutter Imrének

(A legfrissebb hírek itt)

– Mind a ketten matematika–fizika szakra jártunk, és emlékszem, amikor a kollégiumban először szembejött velem az a szőke, csábító tekintetű lány, a többi csajjal ellentétben rám se hederített. A lépcsőfordulóban volt egy szekrény, oda tették be a bejövő leveleinket. Ági fakkja mindig tele volt, szinte csak fiúk írtak neki, és ez engem zavart – vallotta be Lajos. – Meg akartam hódítani, és végül elértem, hogy igent mondjon egy randira. A mai napig emlékszem annak a sétának minden pillanatára! A Rákóczi úti kollégiumból a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon át lementünk a Duna-partra csillagokat nézni.

(Ez is érdekelheti: Ez óriási: Németh Lajos 70 évesen végre regisztrált a Facebookra)

Négy évvel később, 1974-ben vette feleségül Ágnest, azóta is boldogan élnek – vitájuk mindössze az időjárás miatt volt.

– Aggódó édesanyaként neki természetesen fontos volt, hogy mibe öltöztesse a gyereket. Sajnos nem mindig sikerült pontos előrejelzést adni, így az én hibám volt, ha megfázott a gyerek – nevetett Németh Lajos, aki szerint a 46 éve tartó boldog házasságának titka, hogy ugyanúgy gondolkodnak. – Sosem kergettünk őrült álmokat és ugyanazokat az értékeket hoztuk otthonról

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük