Nocsak! Marco Rossi magyarul tanul

Nocsak! Marco Rossi magyarul tanul

Sharing is caring!

Marco Rossi igyekszik a pályán kívül is lehető leginkább elnyerni a szurkolók kegyeit, most a nyelvtanulás nehézségeivel kapcsolatban osztotta meg érzéseit, és biztosított mindenkit arról, hogy ameddig engedik, és lehetősége van rá, velünk szeretné folytatni.

Mindenki ezt nézi most!

  • Gyász: végső búcsút vettek Humenyánszky Jolántól, a meggyilkolt Szilágyi István elhunyt özvegyétől – Íme, unokájuk szívszorító szavai

  • Hadházy döbbenetes állítása a bajai tömeges oltásról: „a szarvasmarhákat és a birkákat” szokás így oltani szerinte – Fotók a helyszínről

A Magyar Válogatott mestere “Magyarul tanulok! De nem beszélek!” címmel tett közzé írást a közösségi oldalán, ami angolul íródott, ugyanakkor motivációja egyértelműen kitűnik a sorok közül, és akárcsak a címeres mezben küzdő fiai, ő is kellő szenvedéllyel dolgozik azon, hogy egy nap folyékonyan beszélje a nyelvünket:(A legfrissebb hírek itt)

“Igen, magyarul tanulok, – vagy legalábbis próbálok – jelenleg igyekszem a legjobbamat nyújtani. Szeretnék őszinte lenni. Mindez kőkemény, de ismerem az ilyesmit és türelmesnek kell lennem. Az én koromban egy új nyelvet megtanulni nem egyszerű” – írja, majd így folytatja:

“Néha olvasok olyan kommenteket, amik arról szólnak, hogy tudnom kéne magyarul beszélni, de tudom azt is, hogy az emberek többsége tisztába van a helyzetemmel és meg is érti azt.”

“Tudjátok, hogy nem szeretem, amikor az emberek anélkül kritizálnának, hogy megismernék a tényeket. Jelenleg ez az egyik prioritásom, és szerintem ez is azt mutatja, hogy szeretném folytatni ezt a csodálatos kalandot ezen a kispadon – egészen addig ameddig tudom, és ameddig erre engedélyt kapok” – tette egyértelművé szándékait a méltán népszerű szakember.

“Mindig a legjobbat fogom nyújtani a munkám során a kalandunk utolsó pillanatáig, épp ahogy eddig is tettem. Magyarország az életem része és az otthonom. HAJRÁ MAGYAROK!” – Zárja szavait Rossi az általa közzétett bejegyzésben

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük