Élő adásban gyújtotta fel a haját karácsony előtt a transznemű influenszer, Noryna Diamond. Közel húszezren nézték végig a durva akciót, amelyben sérüléseket is szerzett, hiszen nem tudta eloltani a tüzet. Kórházba került

Sokak szerint a nézettség kedvéért gyújtotta fel a frizuráját hajlakk és öngyújtó segítségével. Noryna a videóban többször arra buzdította a nézőket “gyerünk, gyerünk, hadd lássam” felszólítással, hogy még többen lássák szó szerint hajmeresztő tettét. A rajongóinak többsége természetesen kiakadt a látottakon. “Úristen, ennek zárt osztályon a helye”, “Hová fajul ez a világ?”, “Azta, ez most tényleg megtörtént Magyarországon?”. Persze akadtak olyanok is, akik szimplán csak nevettek az egészen.

Noryna, mint kiderült, nem számított arra, hogy teljesen leégeti a haját. Kórházba is kellett mennie a műsor után: bekötött fejjel jelentkezett be szintén élőben, zokogva, kétségbeesve. Azt panaszolta, fáj a feje, s az egyik szemére homályosan lát. Akkorra már félt attól is, hogy zárt osztályra kerül.

Noryna nem számított rá, hogy leég a haja

– Az ilyen tetteknek oka van. Ebben az esetben azt gondolom, a nézettséget akarta megnövelni a transznemű hölgy. Az már egy határátlépés, hogy felgyújtom a hajam, s ez rossz hatással lehet a fiatalokra – fejtegette dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus. –Bár azt nem hinném, hogy utánozzák őt. Még a tinik sem, mivel egy ilyen jelenet inkább megbotránkozást kelthet. Noryna semmiképp sem elmebeteg. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy sérült-e mentálisan, ezt egy pszichológus tudná alátámasztani vagy megcáfolni. Talán személyiségzavara lehet. Ilyen esetben a páciens nem feltétlenül szorul gyógyszeres kezelésre, inkább viselkedésterápiát ajánlanak neki.

Noryna egyébként azóta már jól van, sőt, haját is megcsináltatta.

– Nem volt célom a videóval, nem akartam növelni a nézettségem – állította a Blikknek. – Csupán mókából, szórakozásból gyújtottam meg a hajamat. Megbántam a tettem, azt hiszem, nem gondoltam át. Azóta elmentem fodrászhoz is, mert mégsem jelenhetek meg rövid hajjal a közönség előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.