Ő Curtis új barátnője – Sosem találnád ki, mióta vannak együtt!

Sharing is caring!

Az utóbbi időben nagy port kavart Curtis válása, de minden jel arra utal, hogy a rapper már nem szomorkodik annyira, hiszen máris egy fiatal, csinos nő van az oldalán.

 

A szerencsés hölgy pedig nem más, mint Barnai Judit, a Győrben játszó, 26 éves kosárlabdázó  – írja a legfrissebb BEST magazin, amely exkluzív fotókat is közölt az újdonsült párról.

A viszony már 2 hónapja tart közöttük, minden akkor kezdődött és vett komolyabb fordulatot, amikor a rapper különköltözött feleségétől.

Egy kis kikapcsolódásra utazott el akkor Curtis a barátaival, amikor megismerte a kosárlabdázó lányt. A 31 éves rapper egyik közeli ismerőse elárulta, hogy a házaspárnak ezt követően már nem maradt túl sok esélye a békülésre.

A jelenleg a Sztárban sztár műsorban szereplő Curtis egyébként a barátai előtt már nem rejtegeti új szerelmét. Magával vitte újpesti törzshelyére is, egy hete pedig egy nagyobb társasággal Győrben buliztak. A rapper barátai amúgy meglepődtek ezen a kapcsolaton. Eszükbe sem jutott volna, hogy a magas kosaraslány az esete lehet.

A kisgyermekes Curtis a külvilág előtt azonban nem vállalja fel az új viszonyt. Sokan nem is értik, miért kezdett bele azután, amit a felesége, Krisztina végigcsinált vele.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük