Óriási a balhé Bíró Ica kilakoltatásánál: falat bontott és ellenáll a volt topmodell

Sharing is caring!

Meglepte a végrehajtókat Bíró Ica, írja a helyszínről tudósító Blikk. Metál Lady az éj leple alatt kibontotta a falat és betört a saját lakásába.

 

Bíró Ica kilakoltatása élőben (Tudósító: Molnár F. Árpád)Támogatás Patreon által: https://www.patreon.com/MolnarFArpadTámogatás PayPal által: paypal.me/hirhatterGondjaikkal, problémáikkal keressék médiáinkat vagy jogvédő egyesületünket! Tel.: +36/30/919-6386.Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Közzétette: Molnár F. Árpád Eli – 2020. szeptember 17., csütörtök

forrás: Molnár F. Árpád

A tavalyi kilakoltatás botrányosan alakult, kiderült, hogy a végrehajtó összekeverte Ica két, egymás melletti lakásának helyrajzi számát, és abból az ingatlanból tették ki, amelyik az övé, nem abból, amelyiket elárverezték a feje fölül. Ica a kilakoltatási moratórium miatt így is tovább lakhatott az eladott lakásban, vagyis az új tulajdonos nem tudta azt birtokba venni, viszont havi 1 millió forintos lakbért akar kifizettetni a modellel. Ő nem tud és nem is akar fizetni.

A Blikk tudósítója szerint Bíró Ica a kilakoltatására kirendelt hatósági embereket a saját lakásában várta, ahova a másik lakás falát áttörve jutott be. Az exmodell magyar zászlóval a kezében, sérelmeit sorolva állta el a kiérkező rendőrök útját. A lakás kulcsait nem adta át, a végrehajtó, a készenléti rendőrökkel leszedette az ajtót és bejutottak úgy jutottak mégis be. A történtekről Ilona, és egyik támogatója is élőben tudósított a facebookon.

forrás: Bíró Ica/Facebook

Blikk/Indirekt

Facebook Comments