Összeomlott Berki Krisztián, sírva mesélte, hogyan talált rá az édesanyjára

Összeomlott Berki Krisztián, sírva mesélte, hogyan talált rá az édesanyjára

Sharing is caring!

A kőkemény macsó a Life TV: Összezárva Hajdú Péterrel című. ma esti műsorában mesél arról, hogy gyerekként megjárta a pokol bugyrait.

Berki Krisztián még sosem tűnt ennyire sebezhetőnek, mint az adásban: képtelen volt elfojtani az érzelmeit, patakzottak a könnyei, a szava is el-elakadt. Krisztián kilencéves volt, amikor szülei elváltak. Az anyukája rosszul fektette be a pénzét, így mindenét elveszítette, ami alkoholproblémákhoz vezetett, s ez állandó konfliktusforrás volt kettejük közt.

Összeomlott Berki Krisztián, sírva mesélte, hogyan talált rá az édesanyjára
fotó: Instagram

„Alkoholista vagy te, meg a hazug fejed. Ezt tovább nem hagyom, a saját szüleidet nem tiszteled, belőlem élsz” – olvasott fel Hajdú Péternek egy tavalyi sms-t Berki, amikor arról beszélt, hogy Júlia – akit sokszor hiába várt haza – nem volt jó anya. Irigykedve nézte azokat a gyerekeket, akiket a szülők elhalmoztak szeretetükkel. Krisztián sokáig úgy érezte, nem kap elég figyelmet, ami sokáig tüske volt a szívében.

– Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű… Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt – ismerte el a Blikknek Berki édesanyja. . Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam.

Facebook Comments