Papírra írt üzenettel mentette meg az amerikai pincérnő a kisfiút, akit éheztettek és bántalmaztak a szülei

Papírra írt üzenettel mentette meg az amerikai pincérnő a kisfiút, akit éheztettek és bántalmaztak a szülei

Sharing is caring!

Egy pincérnőnek sikerült megmentenie egy bántalmazott kisfiút, amikor látta, milyen kegyetlenül bánik vele a családja – írja a Metro.

Az orlandói Mr. Potato étkezdében dolgozó Flaviane Carvalhonak feltűnt, hogy a kisfiút a mellette ülő családtagjai nem hagyják enni.

Carvalho először megkérdezte, minden rendben van-e az étellel, amire a szülők azt felelték: a fiú majd otthon kap vacsorát. Ezek után fogott gyanút, amit tovább erősített, hogy a különösen csendes gyerek homlokán egy nagy sebet is észrevett.

Ekkor döntött úgy, hogy megpróbál észrevétlenül üzenni neki.

“Szükséged van segítségre?” – írta egy papírlapra, majd a szülők háta mögé állva maga elé tartotta.

A fiú erre bólintott, amit követően a nő értesítette a rendőrséget.

Az orlandói rendőrség ezt követően hallgatta ki a 11 éves gyereket, aki beszámolt róla, hogy

a szülei brutálisan bánnak vele: többek közt leszíjazták a bokájánál és a nyakánál fogva, és fejjel lefelé lelógatták egy ajtóról.

Emellett előfordult az is, hogy seprűvel verték és megbilincselték. Gyakran büntetésképp enni sem kapott, így szilveszterkor sem, amikor a család a Mr. Potato-ba látogatott.

KAPCSOLÓDÓ

A gyermekbántalmazás nem játék!
Meghökkentő kampányt indított az Ökumenikus Segélyszervezet a bántalmazott gyermekekért. Péntekig az adód 1%-át is felajánlhatod nekik.

A fiú nevelőapját a rendőrség gyermekbántalmazásért tartózatta le, anyját pedig hanyagságért, mivel tudott fia megaláztatásairól, mégsem lépett közbe.

Az orlandói rendőrség külön is köszönetet mondott Carvalhónak a közbelépésért.

“Carvalho asszony bizonyította a bátorságát, amikor jelentette a hatóságok felé, amit látott, ráadásul egy olyan gyereknek nyújtott segítséget, akit korábban nem ismert. Büszkék vagyunk rá, hogy a mi közösségünkben él és dolgozik” – mondta egy szóvivő.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük