Pécsi Ildikó fájdalmas vallomása: „Érzem, ahogy belülről emészt a bánat”

Sharing is caring!

Elegáns, enyhe sminkben, mosolyogva segíti a színészeket a Fekete Péter című darab próbáján Pécsi Ildikó.

Látszólag lassan elfogadja a hihetetlent, párja, Szűcs Lajos elvesztését. Csakhogy a Kossuth- és Jászai-díjas művésznő teste arról árulkodik, hogy a bánat belülről emészti: egyre vékonyabbnak és gyengébbnek tűnik. Mint megtudtuk, a mögötte hagyott, számára végtelenül nehéz időszak során több mint 14 kilogrammot fogyott – írja a Blikk.

– Bár Papa lélekben velem van mindenütt, de hiányzik nagyon, szinte érzem, ahogy belülről emészt a bánat. Legalább tizennégy kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor – sóhajtott a művésznő, aki elismeri, rendesen eszik, oda is kell figyelnie erre cukorbetegsége miatt. – Elég későn szoktam felkelni, ilyenkor reggelivel kezdek, az ebéd is kiadós, naponta hozzák házhoz. Délután is lepihenek, elég sokat alszom. Étvágyam is van már, sajnos, mégis fogyok. Aggódnak emiatt, a fogadott fiamtól most kaptam egy amerikai vitaminkészítményt, amitől talán megáll a fogyás.

Ildikó a férje temetése előtt nagyon legyengült, de az egészsége a beállított gyógyszerekkel ismét rendben van.

– A lelkem lett üres a Papa nélkül, majd mindennap kimegyek hozzá a temetőbe. A segítőmmel körbesétálom a nagy kertet, nézem, ahogy a kutyáim élvezik még a napfényt. Hamarosan fát ültetünk Édesjólajosomnak. Nagyon várom a hétvégéket, ilyenkor szokott meglátogatni a fiam mindkét unokámmal. Jó találkozni Csabival és a kis Zsomborral – mosolyodott el Ildikó, aki bár nagyon várta, hogy újra színpadra lépjen – egy dallal és a nagymama karakterével készült a januárban bemutatandó zenés darabra –, végül visszaadta a szerepet.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments