„Pokoli fájdalmaim voltak” – Rohammentővel szállították kórházba Medveczky Ilonát

Megosztás

Ötórás műtéten esett át nemrégiben Medveczky Ilona, akit egy otthoni baleset miatt kellett kórházba szállítani.

Súlyos balesetet szenvedett az otthonában Medveczky Ilona! A művésznő másfél hónappal ezelőtt esett le házimunka közben egy kisszékről, aminek következtében több helyen is eltört a keze. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy értesítse a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Ott aztán kiderült: operálni kell a karját.

„Pokoli fájdalmaim voltak. Három helyen szenvedtem nyílt kéztörést. Én már a baleset pillanatában tudtam, hogy ennek műtét lesz a vége” – kezdte a hot! magazinnak a táncosnő, aki ezután öt órán át volt a műtőben.

„Lemezekkel illesztették össze a nyílt töréseket: két, 15 centis fémet ültettek be a kezembe” – mesélte Ilona, akinek a csuklóját csavarokkal rögzítették. A komoly sérülések ellenére pár nap pihenés után ugyanúgy folytatta a munkát, ami – mint mondja – eltereli a figyelmét a fájdalmairól.

„Folyamatosan járok gyógytornára a kórházba, szépen javul a kezem. Valószínűleg már soha nem tudom majd teljesen a magasba emelni, de történtek már csodák. Már egészen jól érzem magam, szerencsére az egészségem tökéletes, élem tovább az életem.”

via blikk.hu

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül