Sikeres volt a hajtóvadászat, a rendőrség csütörtökön délelőtt Hencidán elfogta az exarátnőjét, Gabriellát brutálisan megcsonkító 33 éves Gy. Attilát.

Ezeket látta már?

  • A csőd mélyéről húzta ki az első kiadóját Snoop Dogg: nem semmi, mi volt a húzása

  • A jók, a rosszak és a csúfak – A spagettiwestern tündöklése és bukása

A hajdúsági férfi megverte, többször megszúrta, majd mindkét szemét kitépte volt párjának, majd menekülésbe kezdett. Áldozata családja úgy tudj,: egy korábbi kedvese és annak családja bújtatta, egészen addig, amíg a rendőrség rajta nem ütött.

 Mi már semmi mást nem szeretnénk, csak hogy ez az embernek nem igazán nevezhető személy megkapja méltó büntetését – reagált az elfogás hírére lapunknak a jelenleg is kórházi ápolásra szoruló Gabriella testvére.

(A legfrissebb hírek itt)

– Azt reméljük, tényleges életfogytiglani büntetést kap, és soha többé nem jöhet ki a börtönből.Amit tett, az megbocsáthatatlan, a testvérem élete már soha nem lesz olyan, mint régen. Nem is tudom, hogyan lesz képes majd így ellátni a pici gyereket.Úgy hallottuk, hogy a volt nője bújtatta, szerencsére sikertelenül. A rendőrségnek nagyon hálásak vagyunk, tényleg mindent elkövettek, hogy megtalálják ezt a gazembert – mondta lapunknak Lakatos Roland.

Gy. Attila és későbbi áldozata, a 22 éves Gabriella két évvel ezelőtt az interneten ismerkedtek meg egymással. A fiatal lány hamar a nála jóval idősebb férfi bűvkörébe került. A „mézeshetek” azonban gyorsan elmúltak, a „Gengszter” becenévre hallgató Attila egyre brutálisabban bánt a fiatal nővel. Egy éve például elrabolta Gabriellát, aki csak kalandos körülmények között tudott megszökni fogvatartójától. A pár napos rabság alatt a férfi többször megverte a fiatal édesanyát. Ettől kezdve folyamatosan zaklatta Gabriellát, volt, hogy könyörgött: jöjjön vissza hozzá, de a legtöbbször fenyegetőzéssel akart célt érni.

Ismerősei bújtathatták Hencidán a külföldön is körözött férfit. Ez a kép még korábban készült Gabriellával, akit brutálisan megcsonkítottIsmerősei bújtathatták Hencidán a külföldön is körözött férfit. Ez a kép még korábban készült Gabriellával, akit brutálisan megcsonkított

Feltehetőleg múlt hét szombaton is békülni akart – vagy rábeszélni, hogy ne valljon ellene az elrablása miatt indított bírósági eljárásban –, erre azonban a nő nem volt hajlandó. A visszautasítás éktelen haragra gerjesztette a drogokat rendszeresen használó férfit, aki nekiesett volt szerelmének. A lány családja tévénézés közben hallotta meg szerettük elkeseredett segélykiáltását.

(Kapcsolódó: Breaking: elfogták a kemecsei férfit, aki kegyetlenül kinyomta volt barátnője szemeit)

– Alig bírok beszélni arról, amit ott láttunk. A testvérem egyik szeme lógott, a másikat pedig egy nappal később találta meg egy szomszéd. Ember ilyet nem tesz, az biztos. Sajnos, az orvosok sem tudtak segíteni a testvéremen, Gabi örökre megvakult – csuklott el Roland hangja.

A rendőrség a férfi elfogása után közölte: az európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján emberölés kísérlete miatt körözött Gy. Attilát Hencidán fogták el: a férfi az egyik házban, egy szekrény mögött, pokrócok alá rejtőzött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.