Pszichológushoz jár az x-faktoros énekes által megvert fiú

Sharing is caring!

Továbbra sem csitulnak a kedélyek, miután Gulyás Roland bántalmazta élettársát és annak 17 éves fiát.

Az eset másfél hete történt, a rendőrség nyomoz, ám a család élete fenekestül felfordult. A fiatal fiút olyan súlyosan bántalmazta a korábbi x-faktoros, hogy eltört az állkapcsa, s bár szerencsére fizikailag gyorsan gyógyul, a lelke még mindig háborog.

– Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat, majd azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni, sőt, nincs szüksége állandóan fájdalomcsillapítókra sem – árulta el a Blikknek a család egyik barátja. – Lelkileg viszont nincs jól. Nem elég, hogy Roland családja a közösségi oldalon próbálja úgy beállítani az esetet, mintha a kamasz lenne a hibás, folyton bevillannak neki a szörnyű emlékek.

Az egykori énekes egy éve alkotott párt egy hölggyel, akihez oda is költözött. Velük élt egy háztartásban a nő fia, akivel Gulyás egyik éjszaka szóváltásba keveredett. Roland szerint a fiú fejbe verte egy gitárral, mire ő ököllel válaszolt, súlyos sérüléseket okozva – írja a Blikk.

– Szegény fiú azon gondolkozik, pszichológushoz fordul, hogy feldolgozhassa a történteket. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, ami számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszüleihez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban – mesélte az ismerős.

A Blikk úgy tudja, Gulyás Roland azóta sem kért bocsánatot a fiútól, de a holmijait már elvitte a lakásból.

– Fáj a fiúnak, hogy még ennyire sem méltatta őt Roland – mondta a bennfentes.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments