Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronavírusos

Sharing is caring!

Pozitív koronavírus-tesztek miatt home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora.

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, de elővigyázatosságból ő is karanténba vonul – áll a Rádió 1 vasárnap kiadott sajtóközleményben.

Hétfőtől minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató azt is közölte, hogy az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

A közleményben az szerepel, hogy egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman adásban lesznek holnap reggel. Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék.

Facebook Comments