Rátört a rákbeteg, haldokló férfira a szélsőséges állatvédő

Sharing is caring!

Mogyoródi otthonában fenyegette,köpdöste, papuccsal dobálta az ágyban haldokló, rákbeteg férfit egy állatvédő közösség vezetője.

fotók: illusztráció

A Szurkolók az állatkínzás ellen Facebook csoport haragját az váltotta ki, hogy a mogyoródi férfi egyik kutyája elpusztult, mert állítólag nem kapott enni. Ugyanők az esetről egy videótis feltettek a FB-ra.

– Beteg lettem, nem tudtam ellátni a kutyákat – védekezett az ágyban fekvő István. A Blikk megszólaltatta a videón beszélő férfit, aki szerint az állatok gazdája halálra éheztette házi kedvencét.

fotó: Illusztráció

– Csak később tudtam meg, hogy beteg, de ez akkor sem mentség arra, ami azzal az állattal történt. Nem kért segítséget, csak láncra verve hagyta éhen halni a kutyát. A másik négylábú azért élte túl, mert ki tudott szabadulni a hámból és megenni, amit mások a kerítésen túlról bedobáltak élelmet – magyarázta a radikális állatvédő. Aki egyébként a Facebookon „jó hírként” közölte, hogy a kutyák gazdájának 2-3 hete van hátra. „Remélem, azt a legmélyebb fájdalmakban fogja megélni” – írta. Így is történt, Istvánt alig több mint egy hónappal később elragadta a halál a kórházban, ahova nem sokkal a támadást követően vitték be a mentők.

Facebook Comments