„Reménykedünk, hogy egyszer talpra áll” – Aggódnak a rajongók: jó ideje semmit nem tudni Sas Józsefről

Sharing is caring!

Egyre nagyobb az aggodalom a rajongók körében, akik már jó ideje nem hallhattak Sas József állapotáról: mint kiderült, a csöndbe burkolózó kabarékirályról a legközelebbi barátai sem tudják, hogy van most.

Hosszú hónapok óta csöndbe burkolózik Sas József! Mint azt a Blikk is megírta, az érdemes és kiváló művész a tavaly év elején kapott kétoldali agyvérzést thaiföldi nyaralása során, ahonnan márciusban szállították haza. Négy hónapnyi kezelés után a saját felelősségére elhagyta a kórházat, s azóta az otthonában lábadozik. Sas József gyógyulásához különleges ágy, állandó felügyelet, házi beteggondozó is szükségeltetik. Legutóbb a Família Kft. egykori sztárja, Baranyi László szolgált jó hírekkel: mint elmondta, a 81 éves kabarékirály ugyan gyenge, de küzd tovább, sőt, már egy új kabaréműsoron dolgozik.

(A legfrissebb hírek itt)

A rajongók azonban egyre inkább aggódnak, hogy nem hallanak Sasról, akinek a felesége, Zsuzsa már régóta nem nyilatkozott. Mint kiderült, a közeli barátok sem hallottak róla jó ideje.

– Egy évvel ezelőtt beszéltem vele utoljára, akkor nem volt semmi változás, és szerintem jelenleg sincs. Arról már biztos tudnánk. Még meglátogatni sem tudjuk ezekben az időkben a veszélyhelyzet miatt. Inkább békén hagyjuk őt, miközben reménykedünk, hogy egyszer talpra áll – mondta az AcNewsnak Sas régi kollégája, Heller Tamás.

A portálnak egy másik, a neve elhallgatását kérő közeli barát is megszólalt.

– Körülbelül másfél hete hívtam Jóskát, de a felesége vette fel a telefont. Akkor azt mondta, mindjárt adja, de aztán valahogy megszakadt. Próbáltam utána többször is telefonálni, de többé nem értem el őket. Nyilván aggódom érte, hiszen sokáig együtt dolgoztunk, barátok maradtunk, de ilyen idősen egy kétoldali agyvérzésből szerintem már nem lehet felgyógyulni. De ne legyen igazam! – mondta a közeli barát.

blikk

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük